Beheer

Bij ICT-beheer kan men denken aan netwerk en systeembeheer, iets waar IT200 sterk in is. IT200 vindt het echter belangrijk om ook breder te kijken en er voor te zorgen ‘dat het gewoon werkt’. Uiteindelijk bepaalt de zwakste schakel de gebruikerservaring, daarom zorgt IT200 voor het totaal plaatje; onafhankelijk of dat nu in het hokje van netwerk-, systeem-, applicatie of database- beheer thuis hoort. IT200 zorgt ervoor dat u zorgeloos kan ondernemen.

De onderwerpen waarbij wij u kunnen ontzorgen zijn o.a.;

- Installeren en updaten van besturingssystemen
- Installeren en upgraden van server, computer en netwerk componenten
- Inrichten en onderhouden van authenticatiesystemen zoals Active Directory
- Inrichting en controle van ICT-beveiliging op basis van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid
- In kaart brengen en documenteren van ICT-omgeving.
- Installeren en onderhouden van communicatie middelen zoals VOIP en (Exchange) E-mail
- Installatie en configuratie van ethernet of glasvezel netwerkcomponenten
- Installatie en configuratie van back-up’s
- Uitvoeren van ITIL Service Design (Service Level, Capacity, Availibilty, IT Service Continuity, Information Secuirty), Service Transition (waaronder Change) en Service Operation (waaronder Incident en Problem) Management processen.

IT200 kan een aantal van bovenstaande zaken voor u (op afstand) monitoren en proactief problemen voorkomen. Mochten er grotere wijzigingen uitgevoerd gaan worden dan kan het handig zijn om dit projectmatig aan te pakken, kijk hiervoor eens bij onze projecten.

Heeft u zelf als de beschikking over ICT-medewerkers maar is procesmatig werken nog ver te zoeken? Neem dan ook contact met ons op!
Hoewel IT200 werkt met ITIL / ISM methodes houden we boven alles nog steeds van een pragmatische aanpak om een beheer-organisatie goed te laten functioneren.


....